вторник, 17 юли 2018 г.

Д О С Т А Т Ъ Ч Н О


Защото може да си казваме ДОСТАТЪЧНО всеки ден, а на сутринта продължаваме да си измисляме сто и едно оправдания, с които да се залъгваме. Без действие след ДОСТАТЪЧНО, това си остава просто една куха фраза. За която обаче съм сигурна, че се плаща висока цена.След думата ДОСТАТЪЧНО трябва да следва задължително действие. Колко пъти си казваме ДОСТАТЪЧНО, а след това продължаваме да живеем по стария начин? Без промяна. В абсолютен застой. Заседнали в зоната си на комфорт, която е толкова глупава и толкова измамно перфектна. И чакаме. Чакаме някой друг да ни „случи” живота. А системата не работи по този начин. Не става така. Никой няма да свърши необходимото вместо нас. 

Животът трябва да е изпълнен... с живот. С моменти, които спират дъха ти. С вечери, в които не искаш да се съмва. С хора, които те вдъхновяват. С мечти, които се сбъдват. А това се случва с една проста дума - ДОСТАТЪЧНО. След чието произнасяне следва действие, което да те отведе отвъд най-големите ти страхове до мястото, където ще изживееш най-съкровените копнежи на душата си.

Живейте живот изпълнен със смисъл. В против случай сте мъртви отвътре. Рискувайте. Най-лошото, което може да се случи.. е просто да сгрешите. А единствено този страх от провал дърпа назад. Най-големият враг на прекрасния живот, е добрият живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар