четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Секс за една нощ

Сексът за една нощ не е страшен.
Срещаш някого. Знаеш, че връзка между вас никога не би се получила. И не защото с този някой, може да имате осем години разлика във възрастта, или защото този някой, може да бъде арменец. А просто така – не го чувстваш. Знаеш единствено, че можеш да преспиш с него. И двамата сте на ясно с това. Никой не очаква нищо от другия. Няма излишни фалшиви обяснения във вярност и пиете червеното вино от две отделни чаши.  


Сексът за една нощ не е страшен.
След него просто го изпращаш до вратата, станало е късно. Не може да остане у вас тази нощ, защото трябва да отива на работа след няколко часа. Не ти се иска да си тръгва, но не искаш и да остане. Заключваш вратата след него, отваряш широко прозореца, очаквайки чистият въздух да заличи остатъка от мъжки парфюм в стаята. Лягаш си и.. това е. На следващия ден се събуждаш и единственото, което напомня, че снощи нещо се е случило са няколко драскотини по гърба му. 

Сексът за една нощ не е страшен.
Страшно е това, че след него оставаш сама. Иска ти се да станеш тихо, да идеш на пръсти в кухнята, да направиш палачинки и да събудиш някого с целувка по челото и с аромата на топло кафе. Но на това вече му се казва „любов“

Няма коментари:

Публикуване на коментар